wtorek, 23 lutego 2016

FOOD BOOK wegański #4


Co jem w ciągu dnia? Będzie pysznie i kolorowo :)

Wegańskie, bezglutenowe MENU! 


Posiłki bez glutenu to u mnie nowość. Testuję i obserwuję swój organizm. Po bardzo krótki czasie (ok. tydzień) zauważyłam pewne zależności, nie będę jednak teraz dzielić się z Wami swoją opinią^^ Jeszcze trochę poeksperymentuję :)


1. Ciepła woda z cytryną. 





 2. Śniadanie - Owsianka na mleku roślinnym z pomarańczą, gorzką czekoladą i orzechami. 






3. II śniadanie - Kiwi i kawa z mlekiem owsianym.




4. Obiad - Makaron kukurydziany z sosem pomidorowym, kukurydzą, fasolą, groszkiem i ziołami.





5. Kolacja - Zupa warzywna.




Widzimy się w piątek^^ Pozdrawiam!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz